nincsenekrászavak.

2010.02.28. 00:37

egész jónak indult a mai este,még azok után is,hogy tegnap elég későn értem haza,mivel danibuli volt.ezzel még semmi baj nem lenne,csakhogy én reggel fél 8-ra mentem iskolába.nem,nem,nem vagyok stréber.megígértem Szandinak,hogy bemegyek,hiába alig aludtam 4 órát... És háromnegyed 4-re értem haza az iskolából...  Kis pihi,de tényleg csak kicsi,mert 7kor jelenésem volt Pizzaroban.Rengeteg régi ismerős,sok beszélgetés és nevetés és persze csocsózás.Arnoldék próbálkoztak minket lealázni,de minden hiába,az őstehetségeket nem lehet legyőzni :) Innen is üzenem Arnold,hogy BELETÖRŐDÉÉÉÉÉS! :D
és elmaradhatatlan egy kép,pedig nem akartam beletenni most semmi ilyesmit,de meggondoltam magam,mert szerintem ez annyira szupergyönyörűcsodálatoséppalábamraillőcipő.kellnekemnemvitás.














 

beckzoli.

2010.02.26. 18:13

mert ezen is ott volt a helyem...és mert annyira nagyon jó volt.szeretem ezt a számot nagyon nagyon.

asztrológia.

2010.02.25. 08:25

"Egy konfliktushelyzetet meg kell oldania,és szinte lehetetlen,de ezzel álmodik.Ezt a jelenséget jegyezze jól meg!Hamarosan változások következnek be az életében."

M-mel álmodtam ... milyen változások lehetnek még ???
 



 

vágy.

2010.02.23. 20:42

sokmindennemtörténtamainapfolyamán...
érdekesség lehet egyesek számára h ma megint beszéltünk  M-mel.
Olyan baráti volt az egész beszélgetés,és ezt igazából egyáltalán nem is bánom.
És a legújabb álmom...amit most képekkel fogok nektek reprezentálni.Annyira csodás,annyira praktikus,és egyedi...beleszerettem.



































Ezt hívják plafonágynak.egyszerűen csodás.
 

differencia

2010.02.22. 22:55

süti beállítások módosítása