2010.09.30. 19:28

az ugye tök természetes hogy a pasimnak elmondja a barátja a dolgait.az is tök természetes hogy barátnője meg nekem mondja.de amikor a két verzió nem egyezik,az gáz.ami még gázabb az az,hogy mi ezen vitázni is képesek vagyunk.mert a pasim barátja hazudik a csajának,mi több ezt a pasim titkolni próbálta előttem.azt hitte,hogy nem látok át a szitán.
  • ki kéne ebből maradni,de hogyan amikor a csaj a barátom?
  • ciki.
  • halálra ítélt kapcsolat.
  • mivel a barátja vagyok,meg kéne neki mondani.azt hiszem.vagy inkább kimaradni belőle.

    azok a keddek..

    2010.09.29. 13:41

    még nem döntöttem el hogy a keddeket vagy a szerdát vagy a pasimat tolerálom egyre nehezebben.. eljött az a pont , hogy most mennék,hogy ma már nem akarok vele beszélni.

    nem voltam

    2010.09.19. 21:42

    rád dühös,sem mérges.szimplán csalódottságot éreztem.a düh és a harag idővel elmúlik,viszont én benned örökre csalódtam.

    még mindig a szám

    2010.09.13. 20:40

  • szélén van a herpesz,de már nem sokáig.kezd egész normálisan kinézni,lassan emberek közé is bátran merek majd menni.a pasim ha rám nem is,de a herpeszemre legalább immunis.
  • ez jó.
  • megígérte,hogy holnaptól nem dohányzik.
  • az úgy volt,hogy megbeszéltük,hogy szept. 1-től nem dohányzunk.persze ő elment horvátországba esküvőre a bátyjával,így a szeptembert nem együtt indítottuk.persze dohányzott ugyanúgy mint előtte.ellenben én aug. 31-én 23:54-kor az erkélyen szívtam az utolsó szál cigim.utána nem is bűnöztem csak egyszer,mert elárulta,hogy cigizik.igy voltam olyan hülye és rágyújtottam.hát kár volt.nem esett olyan jól.azóta persze,ha megérzem a cigiszagot még mindig kivánom,és csábit az illata,de tudok nemet mondani.ő nem.
  • persze nekem tud.
  • a szám

    2010.09.10. 10:06

    szélén valami cuccli jött ki.nem is láttam még ilyet.egyesek szerint herpesz,de a gyógyszertáros nő szerint nem az.azt mondták alkohollal fertőtlenítsem. a rémes az egészben az,hogy félek hogy fertőz,és a pasimat nem merem csókolgatni.leszokóban vagyok a dohányzásról.pikk pakk nekem nem megy ez a történet,néha azért bűnözök,de tényleg komolyan gondolom a leszokást.ráadásul a pasim sem könnyíti meg a dolgom azzal,hogy pöfékel az arcomba..

    2010.09.07. 21:49

    posztügyileg nem nagyon erőltetem meg magam mostanában.a pasimék mint minden kedden,ma is kanbulit tartanak.gondoltam nyugodt szívvel engedem el ebbe a bizonyos kanbuliba,ehhez pedig az kellett,hogy előtte kicsavarjam. :) a kapcsolatunk elején vagyunk ugyan,és ilyenkor ugye mind a ketten próbáljuk a legjobb oldalunkat mutatni mindenben.mondtam neki ebben tuti nem lesz változás.nagyon élvezek vele mindent,de kell hogy nélküle is boldog legyek,úgy ahogy eddig.hogy mindent tudjak nélküle élvezni,kivéve a szexet.azt hiszem ez lenne a normális...szeretem benne,hogy nincs barátnője rajtam kívül,hogy lehetek mellette nő,lehetek játékos,őrült,pajkos,komoly,hogy szereti a sört,hogy okos és hogy törődik velem,hogy szereti a szexet,hogy ugyanolyan őrült mint én,és hogy nem akar láncra verni,és szabad lehetek,és még azt is szeretem hogy rosszfiú.valamiért vonzom ezt a típust.

    love me or not

    2010.09.03. 14:01

    You can love me or not,
      But it the way i got to wake up
        The face in another day tomorrow morning
      You can love me or not,
        But it the way i got sunrise looking in my eyes
          ...
        And i know,
          I can love your or not
        But it the way i got to wake up
          The face another day tomorrow morning
        Tomorrow Morning....
    süti beállítások módosítása