2010.11.28. 09:48

You tell me that you love me so. You tell me that you care. But when I need you. Baby you're never there.Take the time to get to know me. If you want me why can't you just show me? We're always on this roller coaster. If you want me why don't you get closer?

2010.11.21. 21:39

Egyszer ellöklek,máskor ölellek.Egyszer haragszom,máskor hiányzol.Egyszer bántalak,máskor féltelek.Egyszer messze jársz,máskor velem vagy.Egyszer szeretlek és máskor is.

mert nem telhet el úgy nap

2010.11.16. 18:28

hogy az ember ne gondoljon semmire,legyen az jó vagy rossz,gondolatok mindig is voltak,vannak és míg levegőt veszünk mindig is lesznek.a kérdés csak az,hogy milyen a napod,hogy milyen a kedved .s ettől függ milyen éppen az adott gondolatod ,hisz az maga az adott pillanatod...

a kesztyű.

2010.11.15. 07:37

Egy fiatalember ajándékot szeretett volna vásárolni kedvese születésnapjára, s mivel még csak rövid ideje jártak együtt, hosszas fontolgatás után úgy döntött, hogy egy pár kesztyű lenne a legmegfelelőbb:romantikus, de nem túl személyes.
    Kedvese húga elkísérte őt az áruházba és segített kiválasztani a kesztyűt. A húg bugyit vett magának. Csomagolás közben az eladó összekeverte a ruhadarabokat, így a húgé lett a kesztyű, a kedvesé pedig a bugyi. A fiatalember ellenőrzés nélkül lezárta a csomagot és elküldte kedvesének a következő kísérőlevéllel együtt:
"Azért választottam ezt, mert úgy vettem észre, hogy nem szoktál ilyet viselni, amikor esténként találkozunk.Ha a húgod nem lett volna velem, a hosszú gombosat választottam volna, de ő is rövidet visel, amit könnyebb levenni. Ez az árnyalat nagyon kényes, de az eladó hölgy megmutatta a sajátját, amit az elmúlt három hétben viselt, és alig volt még koszos.Felpróbáltattam vele a tiédet és igazán jól nézett ki benne...Bárcsak ott lehetnék Veled, hogy én adjam Rád elsőnek,mert nem kétséges, hogy más kezek is érinteni fogják, mielőtt még találkozhatnánk. Amikor leveszed, ne felejts el egy kicsit belefújni, mert a viseléstől természetszerűleg kicsit nedves lesz. Gondolj csak arra, hányszor fogom megcsókolni az elkövetkező években. Remélem pénteken is rajtad lesz! Szeretettel Ui.: A legutolsó divat szerint vissza kell hajtani, hogy kilátsszon egy kicsit a szőr." 

2010.11.09. 22:38

Lássuk be, a rosszfiúkra bukunk...
    Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk...
Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak... Á, dehogy változnak...!
    Várni kell rájuk...
      Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belőlük...
    Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott...
      Csókjuk kábító, begyakorolt...
    Ők azok, akikért élni, halni kell...
      Akikért biológiai óránk robban...
    Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk...
      Ha választani kell, őket választjuk...
    A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk egyensúlyából...
      Velük nincs is mit megbánni...
    Ilyet szeretnénk, de valahogy nem ilyet akarunk...
      Legalábbis nem készen...
    Szóval legyen rossz, amikor elszédít..., de aztán legyen jó, hatásunkra...
      És maradjon is olyan ... olyan, hogy a többi nőre már ne legyen hatással... !

megállhat,összedőlhet

2010.11.08. 18:48

a feje tetejére állhat a világ,a két karodban mindez mit sem számít..(L)

tömören.

2010.11.07. 19:18

.szúrós hideg,szürke reggel, teljes éberség,munkahelyi szarka.éjszakás voltam a Casinoban.

2010.11.02. 18:07

a szerelem nem elég ahhoz,hogy életben tartson egy kapcsolatot,de ahhoz bőven elég,hogy az életed add érte.tolerancia,figyelem,tisztelet és jó szex az alappillérek.
süti beállítások módosítása