cigiszünet.

2010.06.30. 23:48

Vészesen a megszokott nívó alá süllyedt a nikotinszint a véremben....ohhjee

amit megértünk

2010.06.24. 22:43

az megvan az értelmünkben. De bizonyosan nem lehetséges, hogy csak az értelemben legyen meg az, aminél nagyobb nem gondolható. Ha ugyanis legalább az értelemben létezik, akkor elgondolható róla, hogy a valóságban is létezik, ez pedig nagyobb. Ha tehát az, aminél nagyobb nem gondolható, csak az értelemben létezik, akkor az, aminél nagyobb nem gondolható, egyszersmind az, aminél gondolható nagyobb.

agyzsibbasztás.

2010.06.22. 21:24

Nagyothalló elítélt a bíróságon:
    - De bíró úr, nem gondolja, hogy mégis csak sok lesz az az öt év?
- Mondom kötél!!

azon agyalok

2010.06.21. 19:21

hogy mivel hideg van,felgyújtom magam.ha megteszem,akkor jobb lesz? de inkább mégse,mert akkor a bőrömet leizzadom és el is olvadok, és akkor mivel folyékony leszek üvegben visznek majd el.és mi van ha beöntenek engem egy kispálkoncira?bele fogok folyni a lovasi gitárjába.lovasi majd azt hiszi,hogy izzad a gitárja,és be fogja izzadásgátlózni.csak ne a számba folyjon,mert én azt le nem nyelem,ez is biztos.szóval úgy döntöttem,inkább nem gyújtom fel magam.

nekem nem kell

2010.06.20. 21:45

hogy "olyan" legyen... Sem , hogy "más" legyen...Legyen csak amilyen Ő valójában... Az sem kell , hogy szeresse a gumicukrot ... elég ha azt szereti, hogy Én szeretem :)
... telefonkönyv, sárga oldalak
    ... írógép
      ... feladni egy levelet postán, levelezőlapot kapni
    ... kézzel írni egy házidolgozatot
      ... fölvenni valamit videóra
    ... ceruzával pörgetni a magnószalagot
      ... nem tudni, hogy ki hívott telefonon
    ... nem tudni, hogy mit csinálnak és gondolnak éppen a barátaid
      ... fölkelni a fotelból és csatornát váltani
    ... hallgatni, ahogy betölt egy számítógépes játék
      ... hallgatni, ahogy egy modem betárcsáz
    ... joystickkel lőni
      ... föllapozni egy lexikont
    ... papír alapú térképet használni útvonaltervezéshez
      ... nyitvatartási időben, helyben intézni bankügyeket
    ... megjegyezni a barátaid telefonszámát
      ... kézzel elfordítani a kulcsot egy autó zárjában
    ... tékából kivenni egy filmet (fizetni, ha nem tekerted vissza)
      ... befűzni egy filmet egy fényképezőgépbe
    ... hosszú úton az ablakon kifele bámulni, nem egy képernyőre
      ... várni a kívánságműsorban a kedvenc számod, hogy felvehesd kazettára
    ... a könyvtárból könyvet kivenni, katalógust használni
      ... sorban állni egy hiánycikkért
    ... unalmas kultúrműsort nézni a tv-ben, mert csak az az egy csatorna van
      ... vasárnap hajnalban sorban állni Népsportért, hogy mit játszott a kedvenc külföldi csapatod
    ... úttörő táborban gyümölcsszedést tanulni

szolgálati közlemény.

2010.06.14. 11:36

Drága Bloggerek! A 1749-es telefonszám felhívásával egyszeri 200 forintnyi pénzadomány juttatható el az ár- és belvízkárosultakhoz. Ha segíteni szeretnél, akkor hívd ezt a számot és tedd ki a blogodba ezt a felhívást.

szívemben a tőr.

2010.06.11. 18:29

amikor azt érzed,hogy minden a helyén van és semmi nem ronthatja ezt el,akkor jön az,amire soha,de tényleg soha nem számítanál.velem ez történt.ekkora csalódás még nem ért,ép ésszel fel sem bírom fogni,hogy történhetett ez,és ő hogy tehette ezt meg velem.nem akarok már változni senkiért és semmiért.nem adhatom fel magam csak úgy.Én én vagyok,és én sosem leszek más.így szeretsz vagy utálsz,teljesen mindegy,de legalább én vagyok.hamisítatlan és most szomorú.szomorú vagyok,mert én mindent megtettem,ami tőlem telt,és önző is vagyok talán,mert magamnak akartam őt.hiba volt.nem várhatom a csodát,mert nem létezik.tovább kell lépni,vagy helyretenni az eddig elrontottakat.nehéz kilépni,de talán már tényleg muszáj,talán tényleg nincs más választásom.holnap minden eldől és holnap szebb napom lesz,ezzel a tudattal fogok elaludni és felkelni is.ennél már minden csak szebb lehet.nyugalomra és barátokra vágyok,akik mellettem állnak és soha nem hagynak el.tényleg szükségem van rátok.fiús estét akarok, mert nem akarok a barátnőim vállán sírni.nem akarok,nincs kedvem.azt szeretném,ha felvidítanátok és adnátok nekem abból a megannyi jó gondolatból,ami bennetek van.csak pozitívan, csak a szépet ugye. én nem erre a szarra vágytam.

a feszültség bennem van...

2010.06.08. 22:05

olyan,mintha ma is összevesztünk volna V-vel,pedig nem.azt hiszem.talán már semmi nem úgy van,ahogy én hiszem.biztos miattam van ez az egész.néha azt érzem,nem tudom pontosan, hogy mit csinálok.persze könnyen mondanád, hogy hagyjam a francba az egészet,és bár néha én is ezt érzem,mégis ha ki kéne ezt mondanom,tuti nem bírnám elviselni.az eszemmel nem tudom megérteni,a szívemmel pedig igen.egyszerű ez,de mégis bonyolult.talán nem csinálom túl jól az életemet.képtelen vagyok a döntésekre,azt hiszem félek a következményektől.nyilván most csak két lehetőség van.vagy a könnyebbet választom,ahol teljesen egyedül vagyok,vagy küzdök tovább.és honnan fogom tudni azt,hogy megéri -e?kérdés,hogy érdemes -e másért változni,vagy inkább menjek a saját fejem után és legyek úgy én.
süti beállítások módosítása