mostnem.

2010.05.24. 18:10

most egy darabig nem...nem tudom mi lehet, nem jönnek a szavak mostanában.nincs baj,csak várok,pedig várni utálok,de csak lesz valami...

2010.05.15. 13:52

gyr jbbn szrtlk vktr.<3

...

2010.05.06. 22:15

szóval M. itt járt. Aki már régóta olvassa a blogom, tudja hogy M. kicsoda,vagy legalábbis a leírásaimból némi sejtése tuti van.Meglepett, hogy idelátogatott, és az még jobban, hogy a címét sem felejtette el még, és úgy látszik engem sem... amúgy vizsgáztam ma és V.vel voltam. a vizsga mondjuk úgy nem sikerült túl jól.szeretem azt, amikor az oktató jófej és mindenkit meg akar buktatni,és persze sikerül is neki. szeretem,amikor olyan kérdést tesz fel, ami háromszorosan összetett és minimum 5 csavar van benne,persze azért hogy még a kérdést se legyen esélyed megérteni...némi cinizmussal írom most mindezt. utáááááááááálom.pfúúj. V.t meg imádom.végre sikerült megcsinálnia a motort, és én ezért nagyon büszke vagyok rá, mert nulla hozzáértéssel állt neki, és láss csodát megoldotta... :)

...

2010.05.02. 02:41

nem akarok nyavalyogni, mert tényleg nem.az utolsó posztom elég régi és elég rövid is lett.nem nagyon van időm mostanában semmire.az egész hét idegeskedéssel telt,igazából most fogtam csak fel,hogy mennyire sok idiótával dolgozom én együtt.nem kértem én tőlük nagy dolgokat,csupán annyit hogy a személyiszámát irja le és ne a személyigazolvány sorszámát,hogy a lakcímét helyesen írja le, hogy a taj-számát tudja ilyesmi.nem ment nekik.akkor ezek után kérhetek még valami fontosabbat is esetleg vagy vállaljak magamra minden szart és a fizum persze nem emelkedik...vagy csak örüljek annak hogy melóm van és viseljem el ezt a rengeteg barmot?
süti beállítások módosítása