hülyenaivrenata.

2010.01.31. 16:36

eztazthiszemnemkellragozni.felejtsel.végleg.nekeress.
neirj.nehivj.neirjrámmsnen.sőtszerintemtöröljle.aznemfogfájni.
/ "az én szivem nem fáj,nem fáj,mert nincs is már. "/


 

szeretemakolibrit.

2010.01.31. 14:00

A kolibri nem csak egy egyszerű madár.
A szíve ezerkétszázat ver egy perc alatt, és nyolcvanat csap a szárnyával egy másodperc alatt, és ha lefogod a szárnyait, hogy ne repülhessen, akkor tíz másodpercen belül meghal.. Ez itt bizony nem egy átlagos madár, ez egy valóságos csoda.
Lelassították a szárnyait egy mozgóképpel, és tudjátok, mit láttak?
Hogy a szárnyai nyolcas alakban mozognak.
Na, és azt tudjátok, hogy a nyolcas mit jelöl a matematikában? A végtelent.

csehtamas.

2010.01.30. 19:37

Tegnap este az Est Cafeban Cseh Tamás emlékest volt.
Katarzis,extázis...minden...
És Beck Zolit és Lovasi Andrást úgy tolnám..


Est Cafe 2 hét múlva megint jövök.Akkor Péterfy Borin találkozunk.


 

 

mertnekemvanilyenem.

2010.01.29. 19:10

""a szerelem elől nem tudsz elmenkülni vagy elbújni, úgy is megtalál. ha úgy érzed h továbbra is bízol M.-ben, és ő is komolyan gondolja...akkor vágj bele újra. egy második esélyt megérdemeltek.amikor együtt láttalak benneteket hihetetlenül boldognak láttalak, mint még soha, és azóta is látom a szemedben azt a csillogást és közben azt a fájdalmat is h nincs veled!A lényeg hogy hallgass a szívedre és legyél boldog :) ...  "
Ő az, akit éjfélkor felhívhatok, ha beszélgetni szeretnék. Aki tanúja kudarcaimnak és örömeimnek. Aki háttérbe vonul, ha elveszi eszemet a szerelem, és vigasztal, ha összetörték a szívem. Mert ő a barátnőm. Ő N.

X.Y.

2010.01.28. 23:56

Ezt a mai bejegyzést csak azok olvassák el , akik nem ismernek engem.ha ismersz,akkor szerintem jobban járunk, te is és én is,ha most nyomsz egyet az X-re.Ne akarjatok bennem csalódni.

Holnap.igen holnap és vége a hétnek.legalábbis munka szempontjából.de jo lesz.reggel korán felkelek,elintézem amit kell és én már be is fejeztem a hétre szerintem.vagyis remélem.jövő héten el kéne menni nyiregyre.anyu megy szerdán.remélem el tudok vele menni én is,mert ha nem , akkor pénteken kéne menni vonattal.jajaj spekulándesz csak engedj el engem melóból jövő héten szerdától...igérem igérem megcsinálom minden melómat ott és eljuttatom mailben vagy bárhogy,repülővel vagy helikopterrel :D el kell mennem mindenképp.ott várnak engem.nem maradhatok itthon...

Azt érzem,hogy minden kezdődik megint,vagyis hát folytatódik M.-mel.
Örüljetek a boldogságomnak velem. Lehet,hogy meg fogom bánni ezt egyszer,de ez engem most nem érdekel.Csak az izgat,hogy végre megint boldog legyek.
És igen végre 2 ember aki velem van.Mizo és Jancsus.köszönöm srácok.Óvatosságra intettetek,de velem vagytok.és nekem ez számit most leginkább.Szeri.

 


 


 

felkiáltok.

2010.01.27. 22:38

Meló után Kingiékkel voltam ma Jaffában.
Édes Kingi le akar beszélni engem M.ről . Nincs ezzel egyedül,mert Niki is ezt tette régebben , és persze Brigiék is. Senki nem akarja azt amit én.De hát mit tegyek?
Legbelül még mindig megőrülök érte.Beszélgettünk elég sokat,azt érzem,hogy most volt hozzám először igazán őszinte.Nem mintha eddig hazudott volna.Azt sosem tette meg velem,és nem csalt meg.Talán ezért is tisztelem nagyon.
Nem hazudott,mert nem is nyílt meg nekem.És most azt érzem ,hogy kell neki az h mellette legyek.Rádöbbent ,hogy hibázott,mikor ellökött magától.
Jól esnek ezek a szavak... Mert tudom , én mennyi mindent tettem meg érte.Én tudtam szeretni Őt.De ő akkor ezt nem értékelte eléggé.Csak most fogta fel,hogy én mi voltam neki. Egy mentőöv.Most érezte azt,hogy elveszitett engem.Pedig nem.Én ott voltam vele most is. Mindig . Azt hiszem,ez az igaz szerelem.Az én részemről legalábbis biztosan.


Érdekes,hogy a nagyon jó dolgokból mindig olyan kevés jut.Ez nem ér.
 



 

pontakkor.

2010.01.26. 23:40

 Hori feltétlenül szükség volt rá,hogy hajnalban felhivjál ,hogy megyek -e vizsgázni.én hogyne mennék?kérem én nem Jancsus vagyok,akinek 11kor kezdődik a vizsgája és még otthon van fél 12kor is.. :D
szuperjól befejeztem ma a vizsgaidőszakot.na jó nincs meg minden vizsgám,de én úgy döntöttem,hogy akkoris befejezem.utálom.
itt van a meló is,amit meg már azért utálok,mert még ebben a hónapban nem kaptam pénzt..egyszóval most mindent utálok.kivéve az új képet.azt nagyon csípem.
M. csinálta. én túl analfabéta vagyok hozzá. csak a képeket válogattam én össze.a többi mind az ő műve.szóval ezért őt kell dícsérni.


 

elmerobbanás

2010.01.25. 18:20

szokásos vizsga előtti és utáni f*szkivan hangulat.
amúgy
megértettem a férfiakat....
ha lenne saját f**om,nekem se kellene másé.
 

süti beállítások módosítása