hálaadás.

2010.04.18. 21:07

V-nek köszönettel tartozom,amiért tegnap egész hajnalban járta velem a várost bokorról bokorra és kukáról kukára. majdnem félig voltunk minden közeli kukában, a bokrok alatt kerestük kutattuk a csodaszép pénztárcám,persze nulla sikerrel... nem mászott még senki kedvéért sem félig a kukába, és gáz vagy nem gáz én még azt is értékeltem hogy kukaszagú lett a drágám értem. eléggé sajátos módot választott érzelmei kimutatására. :)

legyél büszke.

2010.04.18. 04:47

ilyen tájban nem szoktam írni,de most kivételt kell tennem.én nem gondoltam volna h tizenévesek,akik mellesleg nem tűnnek sem csicskának sem semmi ilyesminek,képesek még lopni.menj szerintem vissza az anyádba, egészen addig míg meg nem talállak,te retkes narkós .... tejóbuddha azért tudnám még folytatni a sort, mert ennyire egy genyláda valaki.a pénz nem érdekel már,de az iratok igen.ráadásul ez egy gyönyörű pénztárca volt te féreg, amiért egy kisebb vagyont voltam képes kifizetni nem is olyan rég.megint a sok utána járás és várakozás mindenféle szar hivatalban, plusz még az iratokat is csináltassam meg megint. reménykedek azért, hogy élnek még ezen a földön értelmes emberek, akik tudnak jószívűek lenni, és lesz valaki aki visszajuttatja az irataimat. tragédiaként élem ezt most meg, talán mert ilyen helyzetben nem voltam még, bár ilyentől senki nem lehet boldog, gondolom én. nem kívánok neked semmi mást, csak azt h rohadjon el mind a két kezed, amiért képes voltál ezt megtenni. milyen anyád van neked? vagy van egyáltalán neked olyanod? ha van, akkor biztos büszke lesz egyszer az ő kicsi fiára. grat.

a mai nap tanulsága.

2010.04.13. 22:53

ne játsz velem pénzben pókert! ma mindenkit kifosztottam. ez az én napom volt,valljuk be. vasárnap visszavághattok...az esélyt megadom,de nem hiszem h menni fog srácok.
süti beállítások módosítása