szúszá.

2010.01.09. 23:45

Nem bírok ülni a seggemen.Teljes lázban égek.Nyilván most jönne a kérdés a barátaimtól,akik olyan messze vannak tőlem,mint kb. ide Alaszka... Pasi kérdés-érzés persze,mi más.Nem értelek titeket fiúk,magyarázzátok el nekem a logikátokat légyszi.Na nem mintha én kevésbé lennék bonyolult nálatok,mert azért én sem vagyok egyszerű és nekem is vannak néha érthetetlennek tűnő tetteim vagy gondolataim,amit persze én értek,csak ti nem.Jajjajjaj.Csak most megint nem értek valamit,és ezt úgy utálom.Nem akarok mindig mindent,de ezt most tényleg nagyon.Persze tudok érték és mérték közt különbséget tenni. Jó lenne érteni téged.Nameg néha magamat is persze.
És neked idióta tesóm,megbocsáthatatlan a Malibuananászos beszólásod. :D
Nem,kivételesen most nem azt iszom,pedig ez már a védjegyemmé vált.

 

van amikor...

2010.01.06. 21:53

I'm so confused.
-Hiányzik valaki,aki mellett felkelhetek,akivel virraszthatok,akit szerethetek...Hiányzik , hogy közel engedjek magamhoz valakit.
De félek is.Nem akarok csalódni soha többé.
Van egyvalaki,akinek megszavazom a bizalmam.Mondjatok bármit,én azt mondom nektek , hogy a bizalom nem evilági ember fia.

És ez gáz.
 

... hiába selyem, bársony, ékszer, hajviselet, pirosító, fehérítő, feketítő, mosoly, hiába az egész bolondító farsang, hiába és hiába.
...
Szabályként ki lehet mondani: ha valaki másnak hazudik, árt, mást megrövidít, megcsal, lehet, hogy az illetőt, akit megcsalt, valóban az élet kincsétől fosztja meg. Nem bizonyos. De számítani lehet rá. Az azonban holtbiztos, hogy a hazugsággal önmagát hazudja el, a megrövidítéssel önmagát rövidíti meg, a csalással önmagát csalja meg. Ez feltétlenül így van, és ez alól kivétel nincs. A más elárulása önmagamra visszaüt, s az esetleg elkerülheti, én magam soha. Aki másra kardot fog, nem biztos, hogy azt leszúrja, de önmaga biztosan kard által fog elveszni. Erre mérget lehet venni."

részlet : Hamvas Béla:A virágszedés lélektana

 

 

különösen

2010.01.04. 21:51

hát itt vagyok.nem vagyok különösen jó és nem vagyok különösen szép,de azért különösen ember vagyok.nehéz embernek maradni ebben az embertelenségben. és még valami.holnap különösen vizsgázom,és meglepő módon különösen semmit nem tudok abból a különös tantárgyból.különösen jól állok a dologhoz.

süti beállítások módosítása