skins

2010.01.03. 19:35

 

 

 

Elrettentő,ijesztő és bizarr.Senki nem cserélne az életükkel,közben mégis vonz.Függővé tesz,mint őket a drog.Mindenki beteg lesz és őrült.Lassan minden szétesik.Ez szomorú.

kincsek

2010.01.01. 23:05

Nem az a típus vagyok , aki a kapcsolatainak értékeit ,megkövült maradványait kincsesládákba rejti . De egészen biztos vagyok abban , ha lennének ilyeneim , most kidobnám őket . Kipucolnám a szívemet . Kitörölnék minden emléket , a kiskapukat bezárnám , kulcsaikat tengerbe hajítanám , hogy a sebek ne sérülhessenek újra . Egyetlen ajtaja maradna , olyan amit csak az arra épp megfelelő egyén nyithatna ki . Ennek a díszes bejáratnak kulcsa egy kis kagylóba lenne rejtve a tenger legmélyére . Hiszem azt , hogy aki igazán be akar jutni , meg fogja találni . De addig , míg nem jön el Ő , egyedül leszek boldog szívem apró zúgában . Egyedül is lehetek örömmel teli , élvezhetek megannyi eseményt . Ennek legnagyobb jele szemüvegszabású mosolyom ... csak fültől fülig érjen . :) Többé nem kötök bánatból sálat !Az öröm tanulható .

 

01.01

2010.01.01. 04:12

Újévi fogadalmainknak általában nincs jelentősége. Az ember lányának,fiának nincs elég kitartása betartani a fogadalmakat. De ha mégis tennénk, azt úgy tegyük,hogy kössük időhöz az adott kivánságunkat . Tehát én idén megfogadom hogy 2 hónapon belül leszokom a körömrágásról . Ezen igenis változtatni akarok . Másban annyira nem. Még a természetemben sem . Én szeretek fafejű , csökönyös és makacs lenni. Csakazértis szeretek.

süti beállítások módosítása