péterfyboriután.

2010.02.14. 00:32

Pöttynek ( és mindenki másnak is persze ) itt ecsetelném inkább Borit,mint egy kommentben.
Szóval túl nagy volt bennem a hév,és én annyira vártam ,és annyira jó kedvem volt mikor odaértünk.Oké,előtte azért ugye Pizzaro,ahol sikeresen becsiccsentettem.De ennyi kellett.
A lényeg:pfffö  katasztrófa volt.... rengetegen voltak,persze a zene és Bori is csúcsszuper volt,de ettől függetlenül még levegőt nem kaptunk.Fél óra után kimentünk cigizni,mert bent lehetetlenség lett volna az egész.Helyhiányában és levegőhiányban szenvedtünk.Visszamentünk és már annyi helyünk sem volt mint előtte.Ráadásul a nemlétező klausztrofóbiám is előjött.Petrussal úgy döntöttünk,hogy akkor irány Ancsin.Házibuli.Életem egyik legjobb házibulijában voltam....   "Baszd meg delfin és baszd meg bálna!" Mike bealkotott ismét.Megállapitottuk,hogy a házibulijaink akkor sikerülnek a legjobban,ha Mike hány.Pföö ez össze is jött. :D Mike beszólása: " Hozzatok még egy üveg vodkát nekem,mert úgy tudom,hogy napi 2 liter folyadék kell a szervezetnek.Szóval nekem ez az egy üveg kevés lesz" :D
 



És a ma.... Pizzaro természetesen,majd Maestro.Horváth Tamással karaoke.Mit alkottunk ma te úristen. :D Tomi elég alacsony,de attól még tolnám :D És a fotóssrác...Hmm hmmm.
Hamarosan lesznek képek bamán,de azt nem garantálom h ide felteszek akár egyet is :D
Jóéjt.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://harmonikushullamvasut.blog.hu/api/trackback/id/tr621756166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harmonikus hullámvasút 2010.02.14. 13:02:56

rengeteget nevettünk...na nekem ezektől az emberektől lesz a hasam kockás :D
süti beállítások módosítása