X.Y.

2010.01.28. 23:56

Ezt a mai bejegyzést csak azok olvassák el , akik nem ismernek engem.ha ismersz,akkor szerintem jobban járunk, te is és én is,ha most nyomsz egyet az X-re.Ne akarjatok bennem csalódni.

Holnap.igen holnap és vége a hétnek.legalábbis munka szempontjából.de jo lesz.reggel korán felkelek,elintézem amit kell és én már be is fejeztem a hétre szerintem.vagyis remélem.jövő héten el kéne menni nyiregyre.anyu megy szerdán.remélem el tudok vele menni én is,mert ha nem , akkor pénteken kéne menni vonattal.jajaj spekulándesz csak engedj el engem melóból jövő héten szerdától...igérem igérem megcsinálom minden melómat ott és eljuttatom mailben vagy bárhogy,repülővel vagy helikopterrel :D el kell mennem mindenképp.ott várnak engem.nem maradhatok itthon...

Azt érzem,hogy minden kezdődik megint,vagyis hát folytatódik M.-mel.
Örüljetek a boldogságomnak velem. Lehet,hogy meg fogom bánni ezt egyszer,de ez engem most nem érdekel.Csak az izgat,hogy végre megint boldog legyek.
És igen végre 2 ember aki velem van.Mizo és Jancsus.köszönöm srácok.Óvatosságra intettetek,de velem vagytok.és nekem ez számit most leginkább.Szeri.

 


 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://harmonikushullamvasut.blog.hu/api/trackback/id/tr121711408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aSzandika 2010.01.31. 14:54:19

csók picinyem!
na ez megvolt.felregiztem,checkout ide is.;)
figyu,én is veled vagyok,tudod.felőlem csinálhastz,amit jónak látsz,ha gáz van akkor abból a szarból próbállak kiszedni.megígérem...úh,csak ügyesen.

harmonikus hullámvasút 2010.01.31. 22:11:32

amikor tudtomon kivül is szeretnek és gondolnak rám...
süti beállítások módosítása