macskakaparás

2009.12.20. 20:34

Köszönhető a télnek,hogy el vagyok havazva.Tanulásilag nem állok valami fényesen.Bele kell húznom.Kezdek rezelni.Teát kortyorgatok,mert az mindig tökéletes.Télen,nyáron,beszélgetéshez,egyedül a magány ellen,reggelire,jegesen,forrón,társaságban a hangulatért,mindig.

eztdobta.

2009.12.19. 10:16

Szomorúság egy vágy miatt,amit nem tudok megszerezni.És ezt csak megkapni lehet,nem lehet elmondani,hogy mit hogyan szeretnék.És mi ebben a legrosszabb? Hogy ez kívánságműsorra nem megy..... persze nem akarom a kívánságműsorok erejét lebecsülni....

Tehetetlenség. Ki vagyok égve. És ő is.Ez szívás.Ráadásul a körmöm tövig való levágása helyett visszaszoktam a rágásra. Pszichológiai magyarázatát nem ismerem.

kérdőjel

2009.12.18. 11:59

jajajajjjj.olyan hiányzós napom van.úgy hiányzik.vajon jó lenne nekünk még egy esély?        nem mintha én döntenék.... nem akarom beleélni magam semmibe,de találkozni fogunk.és az de tök jó lesz.várom már.én csak jót jót jót szeretnék neki. de boldog ő nélkülem is . furcsa h még mindig gondolok rá , és h ilyen baromi nagy szeretet van bennem . elpakolom a rá emlékeztető dolgokat és akkor talán könnyebb lesz . talpraállok . talán ha szerencsénk van,akkor még barátok is maradhatunk és akkor én lehet h boldog leszek h mellettem van ha nem is úgy,de mégis úgy .

a szakításban a legrosszabb h már nem vagyok M.nek fontos. a szakításban a legrosszabb h nem tudom mi van M.mel . a szakításban az a legrosszabb h nem utazok érte végig egy országot . a szakításban a legrosszabb h nem beszélünk minden nap M.mel . a szakításban a legrosszabb h már csak a barátja lehetek . de rossz .

helyzetvariálok

2009.12.17. 22:41

hazajöttem,pedig annyira,de annyira nem akartam.beleszerettem,nem is kicsit.

süti beállítások módosítása